Procis is partner van Axxemble (Base27)

Voor onze klanten ben ik altijd op zoek naar goede, ondersteunende tooling. Voor een klant was ik op zoek naar een toegankelijke GRC tool voor een MKB-prijs. Toeval bestaat niet en daarom liep ik tegen Base27 van Axxemble (‘houdt informatie veilig’) aan. Base 27 is een ISMS tool waarvan ik vooral het risicomanagement en de audit ondersteuning erg sterk vind. Voor een relatief jong product is Base27 erg compleet. Na een korte proefperiode is Base27 bij meerdere klanten geïmplementeerd en zijn we opgenomen in het partnerprogramma.

Axxemble werkt, net als Procis, nauw samen met verschillende partners. Samen willen ze de best mogelijke ondersteuning bieden aan hun klanten. zo kunnen we nog betere ondersteuning bieden bij een implementatie van de ISO 27001, AVG of kunnen u helpen bij de interne auditing, toezicht op verwerkingen etc. Zie verder de partnerpagina van Axxemble en onze sectie over Teamwork.