Vernieuwde website live

Onze vernieuwde website is live. Achter de schermen zijn de nodige uren gaan zitten in een nieuwe opzet, teksten en het ontwerp. We wilden niet alleen de website vernieuwen, ook kozen we voor een aansprekend nieuw thema: People • Privacy • Profit. Met dit thema doen we recht aan de brede wereld van privacy en de grote thema’s die de komende jaren spelen.

De nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Adviseren en implementeren is ons vak, privacy onze specialiteit. Met onze klanten hebben we een gezamenlijke doel: informatie beveiligen en privacy beschermen.

De website is zowel inhoudelijker als persoonlijker. Hoewel Procis vanaf de oprichting in 2012 een netwerkorganisatie is, komt het geluid van oprichter Martijn van der Veen duidelijker naar voren. We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Kleine en grote verbeteringen, het ontwikkelen van periodieke updates en onderbouwde meningen.

Heb je suggesties of vind je een fout in de website? We horen het graag!